sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Koululaistasolla

Täällä Kanariansaarilla ihminen kaipaa kevyempää luettavaa. Suomalainen Plus tarjosi Viiviä ja Wagneria, mennään sillä. Aihepiirikin liippaa liki. 

Yllätys oli, ettei tämä ollutkaan sarjakuvakirja. Tämä on pienoisromaani. Tämä on myös erinomainen osoitus siitä, millaista julkaisupolitiikka toisinaan on. Kenenkään muun kirjoittamana tämä ei olisi päässyt julkaisukynnystä lähellekään. Onhan tarinassa konfliktia ja käänteitä, mutta voisin kuvitella monen yläkoululaisen kirjoittavan paremmin. 

Jussi ”Juba” Tuomola: Viivi ja Wagner Teneriffalla

Otava


2 kommenttia:

 1. Kateus iski - täällä Kanariansaarilla. Nyt on haaveissa, että itsekin voisin päästä sinne kevättalvella. Ensin pitää matkakumppanin käydä poistattamassa kasvain ja toipua siitä. Jos kaikki menee hyvin, niin sitten... Laittakaapas jotain kohteesta, (vai oletteko tiukan Kirjallisia).
  Muistan nähneeni tämän kirjan kirjaston nettisivuilla, kun selasin kaikkea matkakohteeseen liittyvää ennen Teneriffan reissuamme tammikuussa 2020. Sen jälkeen ei ole käyty missään ja matkakuume kasvaa.

  Se on totta, että henkilöiltä, joilla on nimeä ja mainetta julkaistaan usein myös todella huonoja välitöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että teillä menee kaikki hyvin! Oli kyllä hiukan jännää olla tässä maailmantilanteessa reissussa, toivottavasti keväällä tauti alkaisi jo taittua ja pääsette matkaan. Blogiin ei ole matkatarinoita tulossa, tiukan Kirjallisia ollaan. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!