maanantai 27. tammikuuta 2014

Härkä ja sen sarvet

Tästä blogista on meillä kotona puhuttu. Ja ylipäätään blogeista. Onhan niitä aloitettu ja unohdettu, lopetettu ihan virallisestikin.

Parityönä - suorastaan pariskuntatyönä - kirjoitettua blogia tulee kenties päivitettyä tiuhemmin kuin omaa tekelettä. Se jää nähtäväksi, mutta intoa ja yritystä on.

Blogimme on siis pariskunnan käsissä. Luemme paljon. Tai ainakin kuvittelemme lukevamme paljon. Lapsiperhearjessa lukemiseksi riittää tosin toisinaan ilmaisjakelun selaaminen, mutta lomilla, viikonloppuina, varhaisina iltoina, junassa, mökillä ja muina ihanina hetkinä kirjan käteen ottaminen on juhlaa.

Uutuusmainintojen lukeminen lehdistä on kutkuttavaa. Puhelimeen raapustetaan muistiinpanoja kirjoista, joita on tarkoitus lainata kirjastosta. Monesti houkuttelevien uutuuksien nimet unohtuvat, toisinaan niitä metsästetään naapurikuntienkin kirjastoista. Joulun alla toivelistoille nousee must-lukemisia, joita suku auliisti paketoi paketteihin. Taka-ajatuksena suvun kirjalahjoissa on toki se, että kirjoja kierrätetään myös lahjanantajan kautta.

Tässä blogissa bloggaava pariskunta kertoo lukemistaan kirjoista. Kirja-arvosteluinakin näitä kirjoituksia voi ehkä pitää, mutta - jotta ei tule liikaa suorituspaineita - luvataan nyt ainakin, että kirjan herättämiä tuntemuksia kuvaillaan.

Härkää on siis tartuttu sarvista. Antaa mennä.

Löydä etsimäsi kirja halvemmalla! booky.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!